Blijvend genieten van uw tuin

Is uw tuin naar wens, dan is het belangrijk om deze goed bij te houden. Pim van Alphen hovenier kan uw tuin volledig onderhouden, het gehele jaar door. Denk hierbij aan snoeien van planten en bomen, blad ruimen, onkruidbeheersing en onderhouden van uw vijver. Ook voor het onderhouden van het gazon kunt u bij ons terecht.

Een voor- of najaarsbeurt, of onderhoud het gehele jaar door. Voor elke tuin voeren wij graag het geschikte onderhoud uit. Natuurlijk in overleg en naar de wensen van de klant.

Snoeien

Goed snoeien zorgt voor mooie volle bomen, struiken en planten en de beheersbaarheid van uw tuin. Ook verlengt het terugsnoeien de bloeitijd en de levensduur.

Lees meer over Snoeien

Gazononderhoud

Het maaien, verticuteren en bemesten van uw gazon verzorgen we graag voor u. Zo voorkomt u kale plekken, mosvorming en vervilting en blijft het gras in goede conditie.

Lees meer over Gazononderhoud

Bemesten

Om de planten en grassen optimaal te kunnen laten groeien, is het van belang om regelmatig te bemesten. De voedingsstoffen worden aangevuld en de grond blijft rijk.

Lees meer over Bemesten

Onkruid verwijderen

Onkruid en groenaanslag kan de tuin behoorlijk ontsieren. Op een professionele manier kunnen wij dit voor u verwijderen.

Lees meer over Onkruid verwijderen

Onderhoud voor uw tuin nodig? Bel of mail voor een afspraak

Ervaren hovenier nodig?

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
>