Onkruid verwijderen

Onkruid... iedereen heeft er een hekel aan. Ook wij als hovenier vinden het niet mooit staan in de tuin. Daarom verzorgen wij met plezier de bestrijding van onkruid tussen uw bestrating of grind, borders of perken en in het gazon. Wij beschikken over de juiste middelen om het onkruid effectief te verwijderen. Meestal is echter herhaling de kracht. Wij kunnen onkruid bestrijden met verschillende goedgekeurde middelen maar natuurlijk ook handmatig met schoffel.

Wij beschikken over de juiste middelen om het onkruid effectief te verwijderen.

 

Mos en groene aanlsag

Een veel voorkomend probleem is groene aanslag en mos op bestrating. Deze kunnen wij verwijderen door spuiten van biologische middelen. Zelf met een hogedrukreiniger aan de slag gaan kan ook, maar is niet de beste oplossing: het vuil gaat er gegarandeerd af, maar ook de bovenlaag die de tegel beschermd, en de uitstraling van het materiaal bepaalt. Daardoor loopt u het risico dat vuil nog eerder vat krijgt op uw tuinmaterialen.

Bij de aanleg van een nieuwe tuin kunt u ook onkruid voorkomen door tegels en stenen te leggen met een voeg en deze voeg te vullen met een voegmortel. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Terug naar onderhoud

Ervaren hovenier nodig?

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring