Uitgevoerde projecten

Overkapping met glazen wanden in groene tuin Bekijk foto's

Overkapping met glazen wanden in groene tuin

Oppervlakte tuin: Ca. 125 m2
Werkzaamheden: In deze tuin kun je zowel in de zomer als in de winter buiten leven. De overkapping van eikenhout heeft glazen wanden. Op het terras voor en achter in de tuin is er voldoende ruimte om in de zon te zitten. Het gazon en de verhoogde borders met prairie beplanting en een appelboom zorgen voor veel groen in de tuin!

Ruime tuin met industriele overkapping Bekijk foto's

Ruime tuin met industriele overkapping

Oppervlakte tuin: Ca. 500 m2
Werkzaamheden: Een ruime overkapping met glazen, industriële wanden achter in de tuin, een heerlijk stuk kunstgras, bestrating van verschillende soorten stenen en tegels en een pergola met uitkijk op een grote Buddha.

Tuin aan het water met sfeervolle overkapping Bekijk foto's

Tuin aan het water met sfeervolle overkapping

Oppervlakte tuin: Ca. 160 m2
Werkzaamheden: Achter in de tuin is een sfeervolle overkapping geplaatst met industriële wanden. Daarnaast een vlonder langs de waterkant en verhoogde borders. Een gazon met staptegels en een trampoline. En een terras tegen het huis.

Overkapping met buitenkeuken Bekijk foto's

Overkapping met buitenkeuken

Oppervlakte tuin: Ca. 9 m2
Werkzaamheden: Een overkapping gemaakt van douglas hout met wanden van zwart Zweeds Rabbat. Het dak is afgewerkt met dakpannen en een zinken goot. Aan de wanden hangt verlichting van in-lite voor een gezellige sfeer. De meubels zijn gemaakt van verouderd steigerhout.

Strakke achtertuin met pergola Bekijk foto's

Strakke achtertuin met pergola

Oppervlakte tuin: Ca. 45 m2
Werkzaamheden: Keramische tegels, twee sfeervolle vlonders van Bankiray, verhoogde borders en een stukje kunstgras. De pergola van Douglashout maakt het helemaal af.

Kindvriendelijke achtertuin met overkapping Bekijk foto's

Kindvriendelijke achtertuin met overkapping

Oppervlakte tuin: Ca. 72 m2
Werkzaamheden: Twee terrassen van gevlamde betontegels in wildverband, een stuk gras met daarboven een pergola, verhoogde borders met een speels zitje en een royale overkapping van Douglas.

Moderne en strakke achtertuin Bekijk foto's

Moderne en strakke achtertuin

Oppervlakte tuin: Ca. 50 m2
Werkzaamheden: Keramische tegels in zandcement gelegd, plantenbakken van granieten blokken, een vlonder van kunststof vlonderdelen en een stukje kunstgras om het af te maken. De bestaande schutting is behouden.

Sfeervolle overkapping Bekijk foto's

Sfeervolle overkapping

Oppervlakte tuin: Ca. 150 m2
Werkzaamheden: Overkapping van douglashout met lichtdoorlatende platen en plat dak met dakbedekking. Afgewerkt met mooie zinken kraal. De bestrating is een combinatie van gebakken stenen en keramische tegels. Tot slot is er een buitendouche geplaatst met warm water.

Subtiele achtertuin Bekijk foto's

Subtiele achtertuin

Oppervlakte tuin: Ca. 40 m2
Werkzaamheden: Keramische tegels gelegd in zandcement. Plantenbakken met een rand van dopsluitbanden. De bestaande beplanting is behouden.

Strakke achtertuin Bekijk foto's

Strakke achtertuin

Oppervlakte tuin: Ca. 45 m2
Werkzaamheden: Keramische tegels in twee kleuren gelegd in zandcement. Plantenbakken van natuurstenen muurelementen. Afgewerkt met een chique afdekrand. De siergrassen en het waterelement maken de tuin af.

Stoere achtertuin Bekijk foto's

Stoere achtertuin

Oppervlakte tuin: Ca. 25 m2
Werkzaamheden: Schutting van steigerhout, bestrating van gebakken klinkers in combinatie met Oud-Hollandse betontegels, een plantenbak van antraciete blokken met daarin verschillende siergrassen. De containers staan uit het zicht. Het originele kunstwerk en het speelse picknickset maken de tuin af.

Een natuurlijke tuin met ronde lijnen Bekijk foto's

Een natuurlijke tuin met ronde lijnen

Oppervlakte tuin: Ca. Ca. 200 m2 m2
Werkzaamheden: Leistenen tegels in zandcement, plantenbak van granieten blokken en de overkapping op een hardhouten vlonder. De afscheiding zijn betonnen palen met grenen schermen. Siergrassen en vaste planten geven de tuin een natuurlijk effect.

Oud Hollandse tuin Bekijk foto's

Oud Hollandse tuin

Oppervlakte tuin: Ca. 18 m2
Werkzaamheden: Bestrating van rode gebakken klinkers in combinatie met Oud-Hollandse betontegels, een plantenbak van antraciete blokken met daarin een groene beukenhaag, leilindes en siergrassen. De robuuste design bank geeft de tuin stoere uitstraling.

Speelse tuin met ronde lijnen Bekijk foto's

Speelse tuin met ronde lijnen

Oppervlakte tuin: Ca. 85 m2
Werkzaamheden: Voor- en achtertuin renovatie, vlonder onder de veranda maken, renoveren van de vijver, bestrating met gebakken stenen, siergrassen en bloeiende beplanting.

Vogelvriendelijke tuin Bekijk foto's

Vogelvriendelijke tuin

Oppervlakte tuin: Ca. 45 m2
Werkzaamheden: Natuurstenen tegels en grasveld van kunstgras.

Moderne  voortuin Bekijk foto's

Moderne voortuin

Oppervlakte tuin: Ca. 25 m2
Werkzaamheden: Plantenbakken van patioblokken, gevuld met beukenhaag en siergrassen, grindvak en bestrating van natuursteen.

Uw project hiertussen? Bel of mail voor een afspraak

Ervaren hovenier nodig?

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring