Erfafscheiding 

Er zijn vele mogelijkheden om de tuin af te scheiden van de straat of buren. Het plaatsen van een schutting geeft snel resultaat. Een haag heeft wat meer tijd nodig om te volgroeien, maar zo blijft het wel natuurlijk groen. Bij het plaatsen van een natuurlijke afscheiding houden wij rekening welke soort haag geschikt is en welke bladhoudend is in de winter. Een houten schutting is er in vele soorten en maten. Onze specialiteit is het plaatsen van duurzame, hout/beton schuttingen waarbij er vele variaties mogelijk zijn.

Er zijn vele mogelijkheden om de tuin af te scheiden van de straat of buren.

 

Grenen schermen met hardhouten of betonnen palen

Een grenen schermen met hardhouten of betonnen palen is een mooie en stevige erfafscheding. De schutting gaat een zeer lange tijd mee. De betonnen of hardhouten palen plaatsen we diep in de grond. Zo nodig plaatsen we een band om de schutting op te hogen. De grenen schermen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Een ronde of rechte bovenzijde, horizontale of verticale liggers, blank of donker, noem maar op. Wij denken graag met u mee over de mooiste oplossing voor uw wensen. 

 Schutting van grenen schermen en betonnen palen 2          schutting_hardhout_pim_van_alphen_hovenier 

 

Schutting van steigerhout

Een schutting van steigerhouten planken geeft een stoere uitstraling aan de tijd. De planken zijn te beitsen in verschillende kleuren; grey wash, donker, blank. Nadat de planken de juiste kleur hebben gekregen, wordt ze bevestigd op een passen frame.

 

Deskundig advies nodig? Bel of mail ons

Ervaren hovenier nodig?

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring