Vakkundige tuinaanleg

De aanleg van een nieuwe tuin is een investering in de toekomst waar u jarenlang plezier van heeft. Materialen van goede kwaliteit en een vakkundige aanleg dragen hier aan bij. Bij de tuinaanleg ligt bij ons de focus op kwaliteit.

Zo komen we tot de tuin die perfect bij u past!

De aanleg van uw tuin verzorgen wij tot in de puntjes. Op basis van het tuinontwerp verzorgen wij de inkoop van alle materialen. Het afvoeren van eventueel afval verzorgen we natuurlijk ook voor u. Heeft u tijdens de werkzaamheden aanpassingen of wijzigingen, dan kunnen we die direct meenemen. Zo komen we tot de tuin die perfect bij u past!

Om na de tuinaanleg verzekerd te zijn van een blijvend mooie tuin, verzorgen wij ook graag uw tuinonderhoud.

 

Hoe wij werken

We starten met het inmeten van de tuin. Zo weten we exact waar het terras, de paden, het grasveld of de borders komen. Als het een bestaande tuin is, worden het oude straatwerk en beplanting weggehaald. Het kan zijn dat er planten opnieuw gebruikt kunnen worden. Deze worden voorzichtig verwijderd en bewaard tot de nieuwe plaats klaar is.

Nadat de grond bewerkt is, wordt er gezorgd voor de nodige beregening, waterafvoer en electriciteit. Hierna gaan we aan de slag met het straatwerk, maken van de borders en de pergola of tuinhuis worden geplaatst. Zo zijn de verhoudingen in de tuin al goed te zien.

Tot slot wordt het gras gelegd of gezaaid en krijgen de bomen, struiken en planten een plek. De planten worden een stukje bij elkaar vandaan gezet, zodat ze ruimte hebben om te groeien. De verlichting wordt achteraf geplaatst, om zo de goede richting van de lamp te bepalen. De laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet en het genieten kan gaan beginnen.

 

Een nieuwe tuin in 1 minuut...

 

Uw tuin laten aanleggen? Bel of mail voor een afspraak

Ervaren hovenier nodig?

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring