Laat uw droomtuin ontwerpen

Bent u van plan de tuin te veranderen of wilt u een nieuwe tuin? Dan is het aan te raden een tuinontwerp te (laten) maken. Misschien heeft u zelf al een poging gedaan om een tekening op schaal te maken, maar bent u niet helemaal te vreden. Wij maken graag een professioneel ontwerp van uw droomtuin.

Voor elk budget is er een passende oplossing

 

Persoonlijk tuinonwerp

Bij het ontwerpen van de tuin nemen wij u wensen als uitgangspunt. Noem maar op, alles is mogelijk en voor elk budget is er een passende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsvriendelijke tuin, een kindvriendelijke tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen, of juist een moderne tuin met strakke lijnen.

Nadat uw wensen zijn geinventariseerd, gaan we aan de slag met het ontwerp van uw droomtuin. We houden rekening met de ligging van de tuin, de gewenste beplanting en de bouwstijl en inrichting van het huis. Na goedkeuring van het tuinontwerp, maken we een passende offerte.

 

Tuin laten aanleggen

Voordat we beginnen met de aanleg van de tuin, zoeken we samen met uw de materialen en adviseren in welke beplanting perfect is voor uw tuin. Pas wanneer de klant helemaal tevreden is met het ontwerp en materiaalkeus, starten we met de tuinaanleg.

Onlangs ontworpen

Laat u inspireren door onlangs ontworpen tuinen door Pim van Alphen.

Oud Hollandse tuin
Ruime tuin met industriele overkapping
Een natuurlijke tuin met ronde lijnen
Ontwerp voor uw tuin nodig? Bel of mail voor een afspraak

Ervaren hovenier nodig?

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring